הסיפור מאחורי המתכון
אגם הברבורים שהוא גם אלמנט לעיצוב השולחן בחג.תפוח בדבש מאגם הברבורים.חיתוך של תפוחי עץ לצורת ברבורים והנחתם על צלחת דבש.מושלם לחג
מצרכים
- תפוחי עץ
- דבש
אופן ההכנה
אז איך מכינים קינוחים מהממים ?
אני לוקחת תפוחים אדומים ועסיסים וחותכת אותם במרכז (ליבת התפוח)בצורה אלכסונית.
מוציאה את הגרעינים מהתפוח ושומרת אותם בצד.
את חצי התפוח הגדול יותר אני מניחה על קרש חיתוך ומניחה 2 סכינים לצידי התפוח שיעזרו לי לבצע חיתוך מדויק של התפוח ועכשיו יש לחתוך בצדדים ולבצע מין כנף כמו גם בצד השני של התפוח ולהסיר את הפלחים שחתכתי מהתפוח
את הפלחים שהוצאתי מהתפוח אני חותכת שוב באותו אופן עד שמצליחה להרכיב כנף אני חוזרת על תהליך החיתוך במידת הצורך ופלחי התפוח משוכים לאחור על צידי חתיכת התפוח המקורית שלי.
בכדי להכין את הראש לברבור, אני לוקחת את מחצית התפוח הקטנה וחותכת אותה לרוחב בעזרת הסכינים שעל קרש החיתוך ולוקחת את אחת הפרוסות שפרסתי,
חותכת אותה בצורת ראש ברבור ומעצבת על ידי עיגול פינות וחיתוך פיסות תפוח מיותרות. ואז לוקחת את גרעיני התפוח ששמרתי ומשתמשת בהם כעיניים ואז מכניסה את ראש הברבור לחריץ בקדמת התפוח ואז יוצרת ברבורים מושלמים
את כל החגיגה הזו אני מגישה על מגש אובלי של קורנינג המדמה לי אגם רגוע עם זרימה מדהימה
שנה טובה ומתוגה חג שמח 🙂