הסיפור מאחורי המתכון
עוגה שתמיד קוצרת מחמאות, הילדים עפים עליה ואנחנו מיישרים את הקצוות מצרכים די פשוטם שנמצאים ברוב הבתיםמצרכים
- לבסיס: 250 גרם עוגיות לוטוס
- 100 גרם חמאה
- לעוגת גבינה: 2 שמנת מתוקה
- גביע גבינה לבנה 9%
- גביע גבינת שמנת מסקרפונה
- חצי כוס סוכר או אבקת סוכר
- 1 חבילת פודינג וניל
- כפית תמצית וניל
- לשכבה העליונה: חצי קופסה של ממרח לוטוס
אופן ההכנה
לפירורי לוטוס
מפוררים את עוגיות הלוטוס היטב, ממיסים חמאה במיקרוגל ומערבבים עד שכל הפירורים רטובים.
משטחים את הפירורים לתחתית תבנית היטב ומכניסים למקפיא.
לעוגת הגבינה
בעזרת מיקסר איכותי מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג וניל עד לקצף יציב.
מוסיפים בהדרגה גבינה לבנה, שמנת מסקרפונה ותמצית וניל.
משטחים את עוגת הגבינה מעל לפירורי הלוטוס שישבו במקפיא.
מכסים את התבנית ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.
לקרם ממרח לוטוס
לאחר 4 שעות שהעוגה התייצבה ממיסים במיקרוגל ממרח לוטוס,
מעבירים לשקית זילוף ומקשטים או שפשוט מורחים את הלוטוס מעל לעוגה.
הערה חשובה:
נכון שקונדיטוריה היא מדע מדויק בכדי להגיע לתוצאות מדויקות חייבים להשתמש במשקל מטבח עדיף אלקטרוני, כד מידה וכפות מדידה
קדימה לכו לקצור מחמאות 🙂