הסיפור מאחורי המתכון
קינוח טעים ומתוק מבצק עלי פילו מוכן
לא צריך להתעסק עם הבצק רק להכין תערובת טעימה בטעם חלבה
קל להכנה 💋
מצרכים
- בצק פילו שהושרה מהלילה במקרר
- כוס טחינה גומלית
- כוס אבקת סוכר
- כוס קוקוס
- רבע כוס שמן
- אבקת סוכר לעיטור
אופן ההכנה
לחמם תנור מראש על 180 מעלות.
תערובת:
מכניסים לקערה את הטחינה , אבקת סוכר הקוקוס ומערבבים.
בעזרת מברשת סיליקון מורחים עלי פילו בשמן מניחים עליו עוד דף של עלי פילו
מניחים כף מתערובת ומגלגלים כמו רולדה
מניחים את הרולדות על תבנית אפיה
לחתוך את הבצק לעוגיות לפני האפיה (לא לחתוך עד הסוף).
לאפות בין 35-40 דק עד השחמה.
סמוך להגשה מפזרים אבקת סוכר.