לביבות תפוחא ממולאות בשר - cook shop
פורסם ב

לביבות תפוחא ממולאות בשר

מאת : אדווה כהן

הסיפור מאחורי המתכון

תתכוננו להכניס ארוחה חדשה לתפריט הביתי שלכם

במקום להכין מנה עיקרית ותוספת החלטתי לעשות הכל במנה אחת 

ומקבלים כדורים פריכים טעימים ומשביעים . 

בהצלחה :)

מצרכים

  • 5 תפוחא
  • חצי קילו בשר טחון
  • שמן לטיגון
  • בצל
  • תבלינים: פפריקה , מלח , פלפל , כמון ובהרט

אופן ההכנה

לוקחים את התפוח״א מקלפים בעזרת קולפן איכותי מכניסים לסיר עמוק עם מים רותחים ומכסים עד לריכוך.

לאחר שהגענו לריכוך תפו"א , בעזרת מכשיר להכנת פירה  מועכים את תפוחי האדמה לפירה ומצננים.

יש המון סוגים שונים של מכשירים להכנת פירה : יש את המועך המסורתי יש את מועך הפירה שנראה כמו כותש שום ענקי שהוא מעולה אני משתמשת במולין לטעמי מכשיר הפירה הטוב ביותר שעושה את הפירה חלק לגמרי ובלי גושים

תערובת הבשר:  בקערה גדולה מכניסים את הבשר הטחון , תבלינים , בצל קצוץ וכוסברה קצוצה

( אני אישית אוהבת לקצר תהליכים עם קוצץ מעבד מזון במקום עם סכין הרבה יותר מהיר ).

לוקחים מהמלית של הפירה משטחים על כף היד מכניסים בשר ומגלגלים.

מטגנים את הכדורים מכל צד עד השחמה.

מעדן, בתאבון 🙂

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

הנתונים האישיים שלך ישמשו לעיבוד הזמנתך, לתמוך בחוויה שלך בכל אתר אינטרנט זה ולמטרות אחרות המתוארות במדיניות הפרטיות שלנו. מדיניות פרטיות.

*/