הסיפור מאחורי המתכון
- אפשר לשלב תפוח עץ מגורד לגזר ממש טעים.
חיפשתי רעיון למאפינס שיהיה בו קצת ירק אבל חשוב שיהיה גם מתוק כדי שהילד יאכל ( אוהב מתוק)
אחלה שילוב טעמים וממש קל להכנה.
מצרכים
- ביצה
- 3 כפות סילאן
- 1 סוכר וניל
- 1 אבקת אפיה
- 1 כוס קמח
- 1 כוס גזר מגורד
- חצי כוס שמן
- חצי כפית קינמון
אופן ההכנה
- מגרדים גזר בפומפייה
לתוך קערה מערבבים במטרפה את הביצה הסוכר הסילאן והשמן ומוסיפים את שאר המצרכים כולל הגזר שגירדנו.
ממלאים 3/4 מהכמות בתבנית מאפינס ואופים על 170 מעלות כרבע שעה.
בתאבון 🙂