הסיפור מאחורי המתכון
יש המון סוגים למרק שרבה או שורבה או צ׳ורבה חחח
אבל אני ככ אוהבת פסטה ורוטב עגבניות חריף אז הלכתי על מרק שרבה טריפוליטאי האינטביוטיקה שלנו כך יש כאלה שאומרים.
ותאחלס מדובר במרק סופר טעים, מהיר והכי מנחם שיש.
תהנו :)
מצרכים
- שמן
- שום כתוש
- פלפל חריף
- רסק עגבניות קופסא קטנה
- תבלינים: מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וחריפה, כמון, מרק עוף, 2 עלי דפנה (לא חייב)
- חצי חבילה פסטה גריל
- צרור כוסברה
- מים רותחים
- חצי מיץ לימון
אופן ההכנה
- לוקחים סיר עמוק ומטגנים עם 2 כפות שמן שום שכתשנו ופלפל חריף חתוך לעיגולים.
- מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים .
- שופכים בפנים את הפסטה ומערבבים קלות.
- מוסיפים מים רותחים עד כיסוי הפסטה ומערבבים, נותנים לפסטה להתבשל 15 דק.
- מוסיפים עלי כוסברה וחצי לימון שסחטנו במסחטה ידנית.
מוכן , בתיאבון 🙂