Showing all 38 results

Showing all 38 results

כל מטבח ביתי יש לפחות קרש חיתוך אחד, אם חשבתם כי בחירת הקרש היא עניין פעוט כדאי לדעת כי למשטחי החיתוך בבית יש חשיבות גבוהה לשמירה על בריאותכם.

טיפים חשובים שיסייעו לכם לרכוש קרש מעולה ואיכותי שישרת אתכם בנוחות לאורך זמן וישדרג את חוויית הבישול והכנת האוכל:

חומר גלם איכותי ללא נקבוביות- מומלץ לרכוש משטחי חיתוך ממותג מוכר, ללא נקבוביות ומחומר גלם באיכות גבוהה.

גודל המשטח- כדאי לרכוש קרש חיתוך רחב מהרגיל המאפשר חיתוך וקיצוץ נוח ומדויק. כדי להימנע מנפילת המזון לצדדים מומלץ לרכוש דגם עם צדדים מוגבהים.

מסילה לאיסוף נוזלים- לחיתוך נוח ולמניעת זליגת נוזלים לכל עבר כדאי לרכוש משטח חיתוך עם מסילה ייעודית לאיסוף נוזלים.
נשיאה נוחה- כדי לשאת בנוחות וללא נזילות ונפילת מזון לאחר החיתוך והקיצוץ כדאי לרכוש דגם ייעודי ומתקדם המצויד בידיות אחיזה נוחות להרמה בטוחה וקלה של הקרש ממשטח העבודה.

ניקיון קל- חשוב לרכוש קרשי חיתוך העשויים, ישנם דגמים דו צדדיים, צד אחד מחורץ לחיתוך מדויק ונוח של נתחי בשר וצד שטוח לקיצוץ ירקות, פירות ומוצרי מזון אחרים. ישנם דגמים איכותיים בעלי ציפוי דוחה ריח הבטוחים לניקוי גם במדיח כלים.

מחלקות החנות