Showing all 8 results

Showing all 8 results

סכין לחם

סכין לחם הלהב המשונן של הסכין מאפשר לחתוך לחם רך מבלי לפורר אותו.

אורך הלהב הממוצע של סכין לחם נע בין 25–30 ס"מ וזה לא סתם האורך הוא מרכיב חשוב בנוחות השימוש.

קיימים סכינים שמיוצרים בסטים של סכיני מטבח יכולים להיות אף קצרים יותר ואורך להבם נע בין 15–20 ס"מ.

זהו לא עוד אחד משלל סכינים המשמשים במטבח, זהו סכין הכרחי בכל מטבח.

לסכינים משוננים יש מגוון רחב של שימושים במטבח למעט חיתוך לחם.

סכיני לחם לשימושים שונים במטבח

ישנם לא מעט מטבחים בהם קוצצים בעזרת סכין לחם משונן עוד מגוון רחב של מוצרים כמו:

  • מוצרים עם קליפה קשה במעט.
  • מוצרים בעל יתוכן רך העשוי להימעך מהפעלת לחץ.
  • מבגטים פריכים.
  • מאפים עדינים.
  • אפילו לעגבנית רכות אבטיח ועוד…

כל כך הרבה שימושים לסכין אחד שכדאי להשקיע ולקנות מוצר איכותי שישרת את המטרה לאורך זמן.

סכינים משוננים מתחלקים לשני סגנונות שינון עיקריים

  • סכין משונן עם קצוות מחודדים.
  • שינון עם קצוות מעוגלים.
  • להב משונן כפול.

לכל אחד מדגמים יש את היתרונות והחסרונות שלו, רוצים לדעת יותר בנושא אתם מוזמנים לשאול אותנו ונשמח להתאים לכם את הסכין הטוב ביותר עבורכם.

יש לכם שאלה חיפשתם מוצר שלא מצאתם ספרו לנו ואולי….

מחלקות החנות