Showing all 16 results

Showing all 16 results

קלחת

כלי בישול קדום המלווה אותנו מאז מתמיד

לכל הכנה או חימום מזון יש את כלי הבישול הייעודי לו.

קלחת הינו שם מקובל לסיר קטן (יחסית) עם ידית ארוכה.

בצורתה מזכירה מאוד פינג'אן גדול, ההגדרה במילון היא סיר, דוד, קערה.

החומרים מהם עשוי הכלי הם מגוונים ומותאמים לשימוש

למשל להכנת מרק או שליקה כגון ביצים

כלי נירוסטה תעשה עבודה מצויינת ובד"כ תהיה זולה יותר.

היום הקלחות מגיעות עם ציפוי נון- סטיק כך שניתן להכין בהם כמעט הכל

מה עושים עם קלחת?

כמעט הכל!

  • חימום ביצים
  • הכנת דייסות
  • הכנת רטבים
  • חימום מנות קטנות / אישיות
  • הכנת ציר

חלק מנוחות השימוש בקלחת היא האפשרות למזיגה ישירות אל תוך כלי הקיבול לכן חשוב שתהיה שפה נוחה למזיגה או לחלופין פיית מזיגה.

להבדיל מבעבר היום הקלחות מגיעות מכסה המאפשר לנו לבצע פעולות כגון הכנת אורז וכדו'

אנחנו בקוק שופ שמים דגש על איכות הסירים והמחבתות וחשוב לנו להעניק ללקוחותינו

את התמורה האיכותית ביותר עבור המחיר, ולכן נציע תמיד סיר איכותי במחיר מעולה

קוק שופ – מבשלים איכות.

מחלקות החנות