Showing all 11 results

חשבתם פעם למה אוכלים קוסקוס ביום שלישי ?
אפילו יש מסעדות שבתפריט הקוסקוס הוא בימי שלישי …
בחלק ממדינות צפון אפריקה (בכוונה לא מציין יש רגישות בנושא מקורו של הקוסקוס) המאפיות היו סגורות בימי שלישי וסולת הייתה הפחממה היחידה נגישה וטעימה מכאן נולד "הקוסקוס של יום שלישי " מסורת שנשתמרה גם בארץ ע"י העולים ממדינות אלו.

ובכן מה יש בגרגרי הסולת המאודים האלו שכולם כל אוהבים , הקוסקוס כבר מזמן חוצה עדות ומגדרים ותפס לו מקום של כבוד בין המנות שכולם אוהבים .

אין ספור וורסיות יש להם לגרגרים התופחים הללו חלבי , בשרי , מתוק , פיקנטי , טבעוני וכן הלאה.

קוסקוס חלבי למשל הוא מאכל הנפוץ בקרב יוצאי צפון אפריקה במימונה או בכניסה לבית חדש

אצלנו בקוק שופ תוכלו למצוא מגוון סירי קוסקוס ועוד מגוון סירים ייחודיים לשימושים שונים בגדלים שונים ובמחירים אטרקטיביים במיוחד.

את סירי הקוסקוס המסורתיים העשויים מנירוסטה של סולתם פוד-אפיל דארנה
גם את סירי הקוסקוס המודרניים בעלי ציפוי NON-STICK איכותי גם תוכלו למצוא אצלנו.
כמו כן יש מגוון שלם של מוצרים משלימים שיקלו עליכם את העבודה בזמן ההכנה ויהפכו את הקוסקוס שלכם ללא פחות ממושלם.

מחלקות החנות