Showing all 10 results

בכל מטבח ישראלי אפשר למצוא סירי נירוסטה, שהיתרון המובהק שלהם הוא עמידות גבוהה לשנים רבות. יתרון אחר של סיר הנירוסטה הוא שניתן להשתמש בו בתנור ללא הגבלת טמפרטורה, בהנחה שהסיר עשוי כולו מנירוסטה – כולל ידיות ומכסה. תחתית הסיר עשויה משלוש שכבות: שתי שכבות מנירוסטה וביניהן שכבת אלומיניום או נחושת, שתפקידה להוליך את החום. החיסרון העיקרי של סירי הנירוסטה הוא שאם מבשלים אורז, לדוגמה, ניאלץ לשים קצת יותר שמן, על מנת למנוע את הידבקות המזון.

מחלקות החנות