Showing all 3 results

Showing all 3 results

מכתש ועלי

הוא הכלי להפיק את המקסימום מהתבלינים או מהירק !

אם אנחנו רוצים ארומה וטעמים של תבלינים ירקות טיבול או עלי טיבול טריים פעולה הכתישה בעלי ומכתש ייצרו עבורנו ארומת טעמים וריחות משכרים.

כן אנחנו יודעים שהרבה יותר קל לעבוד עם מטחנת קפה או מטחנת תבלינים, אפילו הבלנדרים החדשים והמשוכללים כמו הבלנדרים של נינג'ה לא ישיגו את תוצאת הקסם שאנחנו נשיג בעזרת מכתש ועלי.

לא בכדי הכלי הזה מלווה אותנו משחר ההיסטוריה וכמעט כלום לא השתנה בו למעט העובדה שאנחנו לא צריכים להכין אותו בעצמנו

סוגי מכתש ועלי:

• מכתש ועלי אבן
• מכתש ועלי שיש
• מכתש ועלי ברזל (יציקה )
• מכתש ועלי מעץ מלא

מה חשוב לדעת :

עלי ומכתש איכותי הוא בעל משקל כבד ככל שהוא כבד יותר קל ונח יותר לכתוש, המשקל מעניק יציבות לכלי בעת פיצוע פעולת טחינה או כתישה.
חשוב שהוא יהיה מחומר קשה במיוחד שאינו נשחק בקלות כמו החומרים שצוינו לעיל.
את החלק הפנימי כדאי למשש ולראות שהוא אינו חלק מידי, החספוס הפנימי עמור "ללכוד" את גרגירי התבלינים
לא משנה איזה גודל מכתש ועלי אתם צריכים חשוב שהוא יהיה עמוק ביחס לגודל שלו, מיכל קיבול עגול ועמוק נועד להבטיח שהתבלינים ישארו בתוך הכלי בזמן הכתישה או הטחינה שלו.

הוראות שימוש:

יש להניח בית הקיבול על משטח ישר ויציב להשתדל לעטוף את העלי עם כל האצבעות בעת השימוש עם אחיזה טובה.
תמיד נתחיל בכתישת התבלינים היותר קשים ורק לאחר מכן נוסיף עלים או חומרים רכים יותר כגון : שום או בזיליקום ואם יש נוזל שמתווסף לחגיגה אז יהיה אחרון בתור.

אצלנו במחלקת הגאדג'טים למטבח ניתן להשיג עלי ומכתש במחירים שונים וחומרים שונים
כמובן שהיום עם מודעות למזון בריא, רוב היבואנים המובילים מייצרים מכתש ועלי אצלי תוכלו למצוא מכתש ועלי ארקוסטיל, מכתש ועלי פוד אפיל, מכתש ועלי סולתם ועוד…

מחלקות החנות