אפייה

איזה כיף זה להיכנס הביתה וכבר מחוץ לדלת לזהות את ריח המאפה שאנחנו כל כך אוהבים.

המאפה שמחזיר אותנו שנים לבית של אימא וסבתה זה מיד משרה עלינו תחושת נינוחות של בית …

מוצרי אפייה

בחנות שלנו תמצאו כל כלי שתחפשו מהפשוטים ביותר ועד הכי מתקדמים ומובילים בשוק.

אנו מחזיקים את מיטב הכלים של מיטב היצרניים בארץ ובעולם.

מוצרים בעלי שם עולמי אשר יהפכו את חייכם לנוחים וקלים יותר.

באתר שלנו תמצאו מחלקות רבות בתחום

  • אביזרי אפייה.
  • מוצרי זילוף.
  • שקילה ומדידה.
  • ברנרים.
  • וכמובן תבניות אפייה.

כל סוגי תבניות האפייה:

תבניות טפלון , הארד אנודייז , נירוסטה , סיליקון.

תבניות טפלון:

  • מונע הדבקות של העוגה לתבנית וניתן לשחרר אותה בקלות.
  • קל לניקוי.

מגוון תבניות הטפלון היום הוא עצום ונותן מענה איכותי לאופה המקצועי ולחובב.

תבניות אנודייז:

תבניות האנודייז הן הבחירה של האופים וגם של החובבים הרוצים לשדרג את איכות האפייה שלהם.

אנודייז הוא איננו ציפוי הוא בעצם תהליך ייצורי המשנה את תכונות האלומניום והופך אותו לחומר בריא וחזק הרבה יותר.

כמובן שבתבניות אנודייז פיזור החום הוא מקסימלי .

התבנית מתחממת במהירות כמוליך גבוה ומתקררת במהירות, אידיאלי לעוגות "עדינות".

תבניות סיליקון:

תבניות סיליקון הן תבניות גמישות אשר חוזרות תמיד לצורתן המקורית ללא שום קשר לאופן השימוש בהן.

  • עמידות בטמפרטורות גבוהות והן גם טובות עבור הקפאה.
  • מונע הדבקות המאפה אל התבנית.
  • אין צורך לשמן את התבנית.
  • קל לניקוי.

הצורות השונות של התבניות מגוונות אף הן את המאפים שלנו:

יש אפשרות לאפות עוגות או פשטידות אישיות בתבניות מאפינס קטנות ולקבל מנות מהוקצעות וחמודות.

כאשר אנו רוצים להפתיע בעוגה ייחודית ומעניינת, אפשר לאפות אותה בתבנית עם צורה ייחודית כמו לב, כוכב וכדומה.

לחובבי תחום האפייה מומלץ תמיד להחזיק בבית מספר גדלים של תבניות.

אז נשקיע בתבניות טובות ואיכותיות, כך נוכל ליהנות ואף לגרום הנאה ליקירנו ממאפים טובים ומוצלחים.

נזכור שכאשר אנו אופים אנו בעצם יוצרים את הנוסטלגיה של הדור הבא… וזה כדאי ומשתלם!

התאמת הכלי לאופי השימוש

ניתן לקבוע ללא כל ספק כי הסוד לאפייה המוצלחת זוהי ההתאמה של התבנית לסוג המאפה.

כיום קיים היצע נרחב מאוד של תבניות אפייה מסוגים שונים המיוצרים מחומרים שונים ובגדלים ובצורות רבות ומגוונות.

לדוגמא, בצק שמרים הוא פחות מפונק מעיסה של עוגת ספוג.

בצק השמרים יוכל בהחלט להסתפק בתבנית חד פעמית מה גם שתבנית אמתית תזרז את האפייה ותוליך טוב יותר את חום התנור.

לעומת עוגת הספוג שחייבת תבנית מתכתית עבה ורותחת כדי לאפות היטב את העוגה.

אם נאפה אותה בתבנית חד פעמית נקבל עוגה רטובה לגמרי מבפנים, שלא הצליחה להיאפות כראוי ולהפוך לספוגית ולא זאת העוגה שרצינו…

היום כבר אפשר להשתולל עם התחום, החל מעוגה בחושה מסורתית וכלה בטארטים מוס קציפות ועוד …

מוצרי אפיה בזול

קיימים בשוק וגם אצלנו מגוון מוצרים זולים חלקם חד פעמיים וחלקם לשימוש חוזר.

לא כול מוצר זול הוא בהכרח לא טוב, הכל תלוי בצורך של האדם.

במוצרים זולים חשוב מאוד לבדוק שהמוצרים הם בעלי תקן ומיועדים לשימוש עם מוצרי מזון.

חיפשתם משהו ולא מצאתם צריכים המלצה בהתאמת הכלי הנכון לכן ביותר אנחנו כאן לשירותכם.

קוק שופ – מבשלים איכות.

מחלקות החנות