סיר תפו"א חרס 3.2 ליטר תוצרת איטליה – De Silva Terre

199

מתחברים לטעמי אדמה שורשיים

סיר חרס לבישול איטי מבית דה-סילבה איטליה מתאים לשימוש:

  • כיריים: גז חשמל הלוגן וקרמי
  • תנור אפייה
  • מיקרוגל
  • פלטת שבת ומשטחי חימום מתקדמים

עוד קצת נתונים: נפח: 3.2 ליטר  | ארץ ייצור: איטליה

כללי: ידית נשיאה נוחה להרצת | מגיע באריזת מתנה ייחודית.

הטרקוטה הטבעית מדגישה טעמים וניחוחות לצד מראה טבעי אותנטי שהופך כל תבשיל לחוויה.

הערה חשובה!

סדקים או נימים המופיעים בתחתית הסיר שרואים על פני המשטח אינם פגם.

אלא תכונה חשובה המאפשרת לסיר להתמודד עם חשיפה ישירה והבדלי טמפרטורה

חשוב מאוד להקפיד על הנחיות השימוש במוצר 

ועכשיו בהנחה נוספת במיוחד עבורך !

קולפן ירקות איכותי דגם Y

להב נירוסטה חד במיוחד לקילוף יעיל ומהיר בכל פעם.

מבנה הקולפן הוא כזה המאפשר לנו שליטה גם בזמן שאנחנו עובדים במהירות.

קילוף בעזרת להב ישר אידיאלי לגזר מלפפון תפוחי אדמה ושאר הירקות אותם נהוג לקלף.

להזמנות בירורים צלצלו עכשיו 09-7897944

סיר תפו"א חרס 3.2 ליטר תוצרת איטליה – De Silva Terre

האיטלקים ידועים בטעמים השורשיים שלהם המחוברים למקורות

לכן הם מייצרים כלים המעניקים אפקט התואם את הגישה הקולינרית המקומית

סיר החרס האיטלקי מאפשר לנו להכין מגוון עשיר של מנות ייחודיות ומעניק לנו טעמים בלתי נשכחים

מכיוון שהוא מאפשר לנו לבשל עם או בלי נוזלים

  • בישול ללא נוזל – מתאים בעיקר לתפוחי אדמה ומעניק לנו טעמי מדורה אותנטיים
  • בישול עם נוזל – מאפשר לנו להכין מגוון עצום של תבשילי קדירה לבישול ארוך

אנחנו לא מפסיקים לחדש עם כלי בישול ייחודיים לכל מטרה 

קדירת חרס רב שימושית

בישולים, מרקים, צלי, קדירות, בישול "יבש", תפוח אדמה מדורה

את כל זאת ניתן להכין בסיר שלנו ללא חשש

הוראות שימוש:

  • לפני שימוש ראשון מומלץ להרתיח בסיר מים עם חומץ
  • בין שימוש לשימוש הכרחי לשטוף את הסיר היטב עם נוזל כלים ומים חמים.
  • יש לוודא שהסיר יבש לחלוטין לפני אחסנה בכדי להמנע מריחות לא נעימים.
  • יש לנהוג משנה זהירות בעת הרמת הסיר לכן מומלץ להחזיק אותו ( עם כפפת חום ) בשני נקודות לפחות.

לעוד מבחר כלי בישול איכותיים מחרס בקרו באתר קוק שופ מבשלים איכות

199

מוצרים משודרגים

מחלקות החנות