טפרים לקיצוץ וגריסת בשר
עם הגעת המעשנות והתפתחות הקולינריה הבייתית בישראל הגיע אלינו גם נתחי הבשר לפירוק
עם התפתחות זה הגיעו גם הגאדג’טים המעולים לבשר כמו מדי חום איכותיים המראים את טמפרטורת הבשר בכל זמן נתון
פירוק בשר לשערות או חוטים זה משהו שיובא לישראל מארצות הברית ונראה תמיד מושלם
בשר מפורק הוא בשר שעבר בישול איטי וארוך וספג לתוכו את טעמי הרוטב של הקדירה
טיפ:
חשוב לדעת הכנת נתח בשר ב- קדירת חרס או ב- סיר יציקת ברזל אמיתי משנה לחלוטין את טעם הקדירה ומוסיפה לו עומק של טעמים מדהימים שלא ניתן לקבל בסיר רגיל שאנחנו מכירים
לאחר שעות בישול בתנור מוציאים את הבשר ובעזרת הטפרים מפרקים אותו לחתיכות קטנות חוטים או שערות
לאחר הפירוק מניחים מוזגים מעליו עוד קצת מהרוטב והרי לכם סנדוויץ המושלם
אפשרות נוספת היא להניח את הבשר על מגש מרכזי או בוצ’ר עץ עבה
לצד הנתח המפורק מומלץ להניח קערית עם הרוטב מהקדרה ולהגיש למרכז השולחן
ואם יש לכם חבר משוגע לבשר זו מתנה שתעלה חיוך על הפנים היא מתנה מדליקה, שווה, ייחודית
₪45