טאג’ין מסדרת מולטי קוק Arcosteel
הטאג’ין הוא אחד הכלים הכי יפים ושימושיים במטבח. הוא מאפשר לנו גם לבשל וגם להגיש.
חימר הוא חומר שמוביל חום בצורה ישירה ואחידה עם פיזור נכון .
המבנה הייחודי של הטאג’ין מייצר בעצם סירקולציה פנימית המאפשר בישול ארוך ללא איבוד הנוזלים .
בכלי הבישול המרוקני טאג’ין, נחבאים טעמים וריחות.
כשמרימים את המכסה הם מסתלסלים מעלה ומוציאים קריאות התפעלות מיושבי השולחן
יש
טאג’ין דגים.
טאג’ין ירקות.
טאג’ין בשר.
טאג’ין טבעוני.
כאשר הדגש החשוב ביותר הוא ציר עשיר בטעמים
תפקיד הציר הוא להוביל ולחבר בין המרכיבים של הבישול לייצר את הארומה שאנחנו רוצים על ידי האדים שיצאו ממנו ויחזור לתבשיל.
בטאג’ין איכותי ניתן להשתמש בו ישירות על אש ישירה כמובן שחשוב לקרא את הוראות השימוש ע”י היצרן .
מומלץ להתחיל את הבישול על אש קטנה, להביא לרתיחה ואז לכסות ולהכניס לתנור.
כשמדובר בדגים, יש לעשות זאת בטמפרטורה מאוד גבוהה על מנת ליצור מצבור של אדים ואם מדובר בבשר כמו לקדירה, עושים זאת בחום נמוך למשך מספר שעות.
המיוחד בטאג’ין שהארוחה מתחילה עוד לפני שטועמים את המנה ובתנאי שמגישים לסועדים עם הכלי ומבצעים טקס פתיחה על השולחן מכאן הריח והארומות המדהימות כבר יעשו את העבודה לבד.
את הטאג’ין בארץ מכירים בעיקר ממסעדות אותנטיות, חברת ארקוסטיל הידועה ביכולותיה לקחת מוצרים איכותיים הנמצאים בשימוש על ידי שפים מובילים ולהנגישם לטבח הבייתי ולשולחן החג של משפחה.
אז לא משנה אם אתם אוהבי בשר או חסידי הטבעונות חובבי דגים או משוגעים על עוף הטאג’ין הוא אטרקציה בטוחה בכל שולחן.
אם אתם אתם חובבי רוסטרים וקדרות מעולים , סירים וכלי בישול ייעודיים את כל זה תוכלו למצוא באתר קוק שופ.
המחיר המקורי היה: ₪279.₪225המחיר הנוכחי הוא: ₪225.