טאג'ין יציקה 28 ס"מ רב שימושי צבעים שונים

290

סיר טאג'ין בעיצוב מרהיב לבישול והגשה בסטייל

  • מתאים לכל סוגי הכיריים כולל אינדוקציה
  • ציפוי נון סטיק איכותי המונע הדבקות המזון ומאפשר בישול בריא מופחת שמן
  • ידיות אינטגרליות ללא חשש שבר
  • מכסה נוסף לבישול כסיר קדירה בסגנון רטרו המעניק תחושה של סיר יציקת ברזל
  • מתאים לשימוש בתנור
  • מתאים לשימוש בפלטת שבת
  • מידות: קוטר 28 ס"מ, מידה חיצונית כולל ידיות – 36.5 ס"מ, גובה כללי 26 ס"מ

מעולה לבישול ארוך ואיטי לשמירה על עסיסיות המזון וטעמים יחודיים

ניתן לשימוש כסוטז להכנת קציצות ממולאים דגים ועוד כל שצריך להשתמש במכסה הנוסף

נקה

ועכשיו בהנחה נוספת במיוחד עבורך !

רוסטר חרס פתוח לצליית עוף שלם - ROMERTOPF גרמניה

הדרך הטובה ביתר לצליית עוף שלם גם בגריל !

מולטי צ'יקן צליית העופות RÖMERTOPF® Multi-Chicken לעוף בגריל

  • מביא לתוצאות עסיסיות
  • מתאים להכנה עד 2 ק"ג.
  • נוח לאחיזה בטוחה והחזקה בידיים.
  • משטח צלייה גדול לצליית ירקות למשל הסופג את טעמי העוף הניגרים ממנו בזמן הצלייה 
  • עשוי מחימר חזק במיוחד
  • מראהשחור מבריק מבחוץ, ומראה טבעי שקוף מבפנים.
  • מגיע באריזת מתנה מושלמת
  • תוצרת גרמניה
  • ניתן לניקוי במדיח כלים
  • מתאים לשימוש בתנור במיקרוגל ובגריל.

הערה חשובה:

מוצר זה נמכר בחנות בלבד או באיסוף עצמי !

משלוח לבית הלקוח הינו באחריות הלקוח בלבד.

המלאי אזל

להזמנות בירורים צלצלו עכשיו 09-7897944

מק"ט: אין מידע קטגוריות: , , ,

טאג'ין יציקה 28 ס"מ רב שימושי צבעים שונים

עוד מוצר איכותי וחכם  טאג'ין שהוא גם סוטאז' ( סיר דגים ) ניתן לשימוש יום יומי עם מכסה אלומיניום בעיצוב רטרו המזכיר קדירת יציקת ברזל ועם מכסה ייחודי של טאזין.

הטאג'ין היא מנה הנקראת על שם הכלי בו היא מתבשלת

שיטת הבישול בטג'ין מגיעה אלינו  מהמטבחים הצפון אפריקאים כמו אלג'יר, מרוקו וטוניס.

הטאג'ין הוא סיר בישול, העשוי כולו מחרס כבד, צבוע או מצופה בגלזורה, ומורכב משני חלקים.

תחתית  הטאזין היא עגולה וגדולה עם שוליים עבות,ודפנות המזכירות תבנית כך שבתום הבישול, ניתן להגיש ישירות לשולחן ללא צורך בהעברה לכלי אחר.

מכסה הטאגין בנוי בצורת חרוט המאפשר סירקולציה פנימית של האדים ושימורם בתוך המכסה במהלך הבישול מבלי שיפלטו החוצה.

שיטת הבישול בטאג'ין נהוגה מאות בשנים במטבחי מרוקו עוד לפני שהיו תנורים לכן מסורתית תבשיל הטאג'ין מתבשל על הכיריים,

היום רוב תבשילי הטאג'ין מתבצעים בשני שלבים שלב ראשון טיגון קצר על הגז ושלב שני העברה לתנור

לכן רוב החברות המייצרות טאג'ין כגון ARCOSTEEL או CHASSEUR עושים כלים מותאמים גם לתנור.

מה מבשלים בטזין

טאג'ין מרוקאי בדיוק כמו המטבח הוא צבעוני וניתן לבשל אין סוף תבשילים

על עיקרון דומה של פירות יבשים, יין, אגוזים כאשר מרכיב הבשר משתנה כגון :

  • טאג'ין עוף
  • קדירת טאג'ין ברווז
  • סיר טאג'ין צמחוני
  • אסאדו בטאג'ין
  • טאג'ין ירקות שורש
  • וגולת הכותרת טאג'ין כבש

החרס שייצורו פשוט ומרכיב האדמה בו פופלארי מעניק למנה תוספת טעם ייחודית למטבחי צפון אפריקה.

מרבית תבשילי הטאג'ין, מבושלים בטכניקה של טיגון קצר, ולאחר מכן צלייה איטית בנוזלים, בחום נמוך (Braising). הבישול הממושך, מבטיח תבשיל רך וספוג בטעמים.

לעוד סירים ומחבתות במבצע בקרו באתר קוק שופ מבשלים איכות

290

מידע נוסף

צבע לבחירה:

טורקיז, לבן קרם, חום בהיר בז', שחור

מוצרים משודרגים

מחלקות החנות