מציג את כל 15 התוצאות

מציג את כל 15 התוצאות

מחבתות נירוסטה

הבחירה של השפים וחובבי הבישול מחבתות נירוסטה כלי בישול איכותי ועמיד.

  • בריאות מחבתות נירוסטה אינן פולטות חומרים בזמן הטיגון
  • חלוקת חום אחידה.
  • עמידות לאורך זמן מגוון אפשרויות בישול
  • עיצוב נקי ואסטטי ועד שלל יתרונות.

נתונים אלו הפכו את כלי הנירוסטה למוצרים פופולריים אהובים.

חברתנו מתמחה בתחום ואנו מקפידים על בחירת המוצרים הטובים והבריאים ביותר עבור משפחתכם.

מחבת נירוסטה מקצועית

מה הופך מחבת למקצועית?

רוב מחבתות הנירוסטה שאנו מכירים בנויים מ-2 שכבות

האחת היא תחתית המחבת שתהא בד"כ בנויה אף היא מ-3 שכבות פלדת אל חלד בחוץ שכבת אלומיניום פנימית ( האלומיניום מולך ומפזר את החום טוב יותר מהנירוסטה) ושכבה נוספת של נירוסטה

את התחתית מדביקים לגוף המחבת העשוי אף הוא מפלדת אל חלד.

מחבתות הנירוסטה האיכותיות יותר נקראות 3PLY והן בעצם בנויות כגוף אחד בכל חלק גוף המחבת

שלוש שכבות של נירוסטה אלומיניום ונירוסטה הכוללות גם את דפנות המחבת

מה שמאפשר פיזור חום מעולה ומחבת מקצועית המאפשר לנו הקפצה של או הכנה של פסטות חשוב שיהיה לנו פיזור חום מושלם.

נירוסטה איכותית לשימוש במזון.

בד"כ יצרנים איכותיים ישתמשו בפלדת אל חלד נירוסטה המצויינת בשתי דרכים:

SU304 או 18/10 – בשני המקרים הכוונה היא לפלדת אל חלד איכותית שבתוכה ישנו 18% כרום ו-10% ניקל.

מה שמונע החלדה של ומאפשר שימוש על כיריים אינדקוציה ובמקביל שומר על ברק המוצר.

סוגי מחבתות נירוסטה בקוק שופ

מחבת נון סטיק.

מחבתות נון סטיק עשויות בד"כ מיציקת אלומיניום וציפוי המונע הדבקות המזון ומאפשר לנו טיגון מופחת שמן וניקוי קל

מחבתות נון סטיק איכותיות יהיו בעלות מספר שכבות בין 3 ל-5 שכבות.

מחבת היברידית.

הדור החדש של המחבתות הביתיות מביאים אלינו טכנולוגיה מתקדמת המאפשרת לנו ליהנות מכל העולמות

מצד אחד נוחות ואיכות השימוש של מחבתות נירוסטה המתחממות בקלות ומפזרות את החום באופן מושלם.

ומצד שני ציפוי עליון המונע הדבקות ומאפשר לנו טיגון בריא מופחת שמן וניקוי קל יותר

אז איך זה עובד ?

הטכנולוגיה החדשנית מאפשרת ליצרנים מובילים לייצר מחבת עמידה במיוחד הבנויה מגוף נירוסטה בחלקו הפנימים יתדות פלדת אל חלד מקרוניות אשר ביניהם נמצא הציפוי אולם הכלי לא מגיע אליו ולכן לא גורם לו נזק.

כל המותגים במקום אחד

אצלנו באתר תמצאו מחבתות מנירוסטה של מיטב החברות.

פוד אפיל, סולתם, ארקוסטיל, cook cell, TRAMONTINA

אז איזה מחבת לבחור ?

בכל מטבח יש לפחות שתי מחבתות אשר מוגדרות בפשטות:

מחבת חביתה

מחבת שניצלים

אם אתה לא רווק כנראה שיש לך שתיים כאלו במטבח.

גילוי נאות מחבת החביתה שהיא שימושית יותר ועובדת על יום ולעיתים מספר פעמים ביום אנו ממליצים על מחבת נון סטיק

זה הרבה יותר נוח, קל לנקות אותן, החביתה יוצא מושלם ותכלס זה שווה לנו את השקט של הבוקר.

המחבת השנייה שלנו מחבת השניצלים או החצילים כפי שנוהגים לכנות בד"כ אנחנו נשתמש בשמן או בנוזל כלשהו וזה מאפשר לנו להשתמש במחבת נירוסטה שמכירה אטרקטיבי יחסית והיא תחזיק לנו שנים רבות.

מחלקות החנות