פולנטה של תירס טרי
התירס הלבן והטעים שיש לנו השנה מקפיץ את המתיקות של המנה.
חומרים ל-4 מנות:
6 קלחי תירס טריים
2 כוסות חלב
30 גרם חמאה
1 כפית סוכר (לא חובה, רק אם התירס לא מתוק)
1 כפית מלח
50 גרם פרמזן מגוררת
להגשה:
פרמזן ועירית קצוצה
מגלפים את השיניים בעזרת להב הסכין ועוברים שוב בכיוון הנגדי כדי לרוקן משאריות.
אופן ההכנה:
מבשלים את גרגרי התירס בקלחת עם חלב, חמאה, סוכר ומלח, תוך כדי ערבוב בכף עץ או סיליקון.
מרסקים בעזרת בלנדר כדי להאיץ את ההכנה וכשהמחית נעשית סמיכה וטעימה מוסיפים שבבי פרמזן ועירית, ומגישים.
*באדיבות food appeal