צלחת לביצה רכה

10

אירופה הקלאסית אצלכם בשולחן

תחתית לביצה רכה מפורצלן איכותי  בצבע לבן נקי וקלאסי, עיצוב מודרני, מושלם להגשה ביתית ולמסעדות
מתאים לחימום במיקרוגל ובתנור.
ניתן לשטיפה במדיח הכלים עמידה בפני שריטות.
עומד בדרישות המחמירות של מכון התקנים הישראלי!

ועכשיו בהנחה נוספת במיוחד עבורך !

קלחת נירוסטה 16 ס"מ נפח 2 ליטר Madrid La-kitchenette

קלחת איכותית למבחר שימושים

שליקת ביצים, הכנת רטבים, טיגון עמוק, חימום אוכל צמצומים ועוד...

מידות: קוטר 16 ס"מ, גובה 10 ס"מ, נפח 2 ליטר.

  • תחתית TRIPLE המתאימה לכל סוגי הכיריים כולל אינדוקציה.
  • מכסה נירוסטה ( מושלם לאורז )
  • סדרת השף SEGEV מבית La-kitchenette Madrid
  • פטור מטבילה והגעלה 
  • נירוסטה 201 איכותית
  • ידית בקלית ארוכה
  • מגיע באריזת מתנה
  • 10 שנות אחריות יבואן רשמי על גוף הסיר בשימוש נכון

להזמנות בירורים צלצלו עכשיו 09-7897944

צלחת לביצה רכה

ביצים המאכל הפופולרי ביותר במדינות המערב וכל אחד מאתנו נהנה ממנו בכל דרך אפשרית

חביתה / אומלט / ביצה קשה / מקושקשת / עלומה והכייפית מכולן ביצה רכה.

בכדי שנוכל ליהנות מביצה רכה אנחנו צריכים תחתית/ מעמד לביצה רכה שיהיה קל ונוח לשימוש

לכל מנה יש כלי הגשה

ביצה רכה שכולנו מכירים חייבת כלי יציב שיחזיק אותה עומדת גם כאשר אנחנו מרוקנים את תוכנה מתוך הקליפה

או טובלים לחם בנוזל הביצה הטעים

ביצה רכה היא לא עוד מנה.

ביצה רכה היא ביצה שמבושלת במים בפרק זמן של שלוש עד שבע דקות לאחר הרתיחה. מידת הבישול בהתאם – נוזלי למדי בבישול קצר וכמעט מוצק בבישול הארוך יותר.

כדי להקל על הגשתה יש המשתמשים בצלחת ייעודית או בגביעים לביצים רכות, המייצב את הביצה

כך שהסועד יכול להסיר את חלקה העליון של הקליפה ולאכול את הביצה בכפית מתוך הגביע, בעודה בקליפתה.

אחרים שוברים את הקליפה ושופכים את תכולת הביצה

היא נאכלת חמה ובדרך כלל מומלחת.

יש הנוהגים לטבול בה לחם לספיגת נוזליה.

כלי פורצלן איכותיים לשולחן 

חברת יגואר – Jaguar מהמובילות בתחום הפורצלן

מתמחה בייצור כלי אוכל והגשה מפורצלן עבור ענף המזון והאירוח הביתי והמסחרי ( בתי מלון, חברות קייטרינג ומסעדות ).
תוך דגש והקפדה על איכות וסטנדרטים גבוהים.
כלי הפורצלן של יגואר מאופיניים בעיצוב נקי ומודרני ומבטיחים עמידות לאורך זמן.

10

מוצרים משודרגים

מחלקות החנות