סיר חרס לתפוחי אדמה ובישול על אש ישירה – Naaman
ישנם טעמים שחייבים להישאר אותנטיים כדי להשיג אותם
אחד מהם הוא תפוח האדמה הלוהט שזה עתה יצא ממדוקה והוא מפוחם וקשיח מבחוץ אבל כולנו יודעים כמה הוא רך ונימוח מבפנים
הטעם שלו הוא טעם של טבע ילדות ארץ ישראל של פעם של תמימות ופשטות
מבשלים עם הכלי הנכון לכל מנה !
אנחנו בקוק שופ יודעים שבכדי להגיע לאותה תוצאה שאנחנו רוצים אנחנו צריכים להשתמש בכלי הבישול הנכונים לכל מנה
לכן אנחנו עדים בשנים האחרונות לחזרתם של סירי חרס ממגוון מקורות
אם זה הטג'ין המרוקאי
הקדרה הגרמנית
או סירי החרס בעבודת מבולגריה
כל סירי החרס נהיו פופולריים בקרב ישראלים רבים אשר חובבים את תחום הבישול ומאבזרים היטב את כלי המטבח שלהם.
עולם הבישול של נעמן פורצלן
חברת נעמן אש משווקת את מוצריה בישראל עוד טרם היא קמה התחילה את דרכה בתחום הפורצלן להגשה ואירוח
והתקדמה לכל תחומי המטבח הביתי והמוסדי
אז למה הסיר מיועד?
סיר זה נועד לאפיית תפוחי אדמה המזכירים בטעמם את תפוחי אדמה בקומזיץ,
טעם ייחודי זה קשה לחכות ועדיין נוכל לקבל אותו על ידי בישול בכלי זה.
הסיר עצמו הינו סיר חזק מ-2 יציקות חרס ובכך תוכלו לאפות בו תפוחי אדמה בביתכם
או בפיקניק משפחתי וזאת מבלי להתלכלך ולהריח כמו מדורה.
המחיר המקורי היה: ₪349.₪169המחיר הנוכחי הוא: ₪169.