קוצץ ומועך בשר ישירות על המחבת
לא פעם אנחנו צריכים למעוך תוך כדי חימום ובישול
בעיקר מדובר בבשר למילוי כמו פלפלים ממולאים או רולדת בשר בבבצק ( בורקס גדול)
וכמובן גולת הכותר הוא הבולונז אותו רוטב משופע טעמים בשר ותבלינים שאנחנו מוסיפים לפסטה
למה צריך את זה ?
על פי רוב אנחנו נשמש במחבת נון סטיק כבדה על מנת להשיג פיזור חום איכותי
וכמובן למנוע שריפה והדבקות המזון לתחתית המחבת
אבל יש בעיה כי אנחנו רוצים לשמור על ציפוי המחבת ולא לפגום באיכותו
לכן שימוש בכלי ששת ממתכת אסורים בתכלית אסור אלא אם כן היצרן הוא ברמה כל כך גבוהה המאפשר שימוש גם בכלי מתכת
מותגי על כמו AMTGERMANY אין לנו כלל את הבעיה הזו.
אביזר קיצוץ ומעיכת בשר
מאפשר לנו לייעל את תהליך החיתוך וההפרדה של הבשר והכנת בולונז מושלם
או מטבוחה / מרדומה מושלמת
₪25