קומקום טורקי כפול לתה
אנחנו בקוק שום משתדלים להביא אליכם את מיטב המוצרים לכל מטרה
והפעם אנחנו נוגעים באחד בתה שאהוב על כולם
את סגולות התה אנחנו מכירים מכל קצוות העולם מסין הרחוקה דרך אנגליה האלגנטית וכמובן מדינות טורקיה איראן ועיראק
הפעם אנחנו מביאים מערכת להכנת תה המורכבת משני קנקנים המתנהלים במקביל ומייצרים עבורינו תה מושלם!
אז איך זה עובד ?
המערכת מורכבת משני קומקומים.
בעירק קוראים לקומקום העליון “קורי”
ולקומקום התחתון “כייתלי” כמו KETTELE באנגלית, בקורי שמים את תערובת עלי התה.
כל אחד שם את החליטה שהוא אוהב את עלי התה תוספות ייחודיות להגברת טעמים בחלק העליון ובתחתון ב”כייתלי” שמים מים כמספר הכוסות .
מרתיחים את המים על האש ולאחר ההרתחה שמים את הקומקום על אש קטנה.
אם אתם לא ממהרים אפשר גם על פלטה של שבת ונותנים לתמצית להיחלט 10 דקות לפחות.
השגת הטעם המיחד טמונה ביכולת בישול התמצית בטמפרטורה נמוכה המונעת את התנדפות מצד אחד התנדפות הארומה ומהצד השני יציאת חומרים מרירים מהצמח.
קומקום תה כפול
ראשית אפתח ואומר שכל קומקום ניתן לעבוד איתו בנפרד בין אם זה להרתחה של מים או תה ואפילו קפה
הקומקום עשויים מנירוסטה איכותית המיועדת לשימוש במזון
מיוצרים על יד קונצרן הסירים הענק KURKUMAZ הטורקי הידוע במוצרי האיכות שלו.
₪249