צלחת כנאפה אותנטית שוליים רחבים.
איזה טעם נפלא יש לגבינה המותחת המסתתרת לה מתחת לשערות הקדאיף
המהולים במי סוכר חמימים ומעליהם פזורים שברי פיסטוקים קראנצ'יים שמוסיפים טעם משגע
הכירו את הכנאפה המזרח תיכונית, "העוגה" של אגן הים התיכון.
היא מגיע באין ספור אפשרויות ושילובים ומככבת כמעט בכל מטבח ממרוקו ועד איטליה
איך להגיש כנאפה.
בשווקים אנחנו מכירים את הכנאפה בתוך מגע ענקי בצבע כתום זוהר ומתוך המגש חותכים את הגודל הרצוי על פי בחירה.
היום הכנאפה הפכה להיות מפונפנת וכל אחד רשאי לבחור את הטעם המועדף עליו.
לכן המגשים הענקיים כבר כמעט ונעלמו מהנוף ובמקומם הגיעו צלחות הכנאפה האישיות עם מערכת בישול חכמה המותאמת ישירות להם.
ובהמשך למגמה הקולינרית בישראל מנות מסעדה מגיעות ישירות לשולחן אצלנו בבית
כנאפה אפשר להכין בבית ?
בוודאי ! קבלו הדרך הקלה והמהירה לכנאפה שחקו אתם עם הכמויות
10 דקות עבודה ויש לכם כנאפה מושלמת שהאורחים תודו לנו אחר כך על המחמאות
הכינו סירופ ממי סוכר (תוכלו להוסיף עוד טעמים מועדפים עליכם)
בצלחת שלנו המיסו חמאה והוסיפו שערות קדאיף קצוצות תוך שאתם דוחסים אותה לתחתית
לעובי של 1-1.5 ס"מ, מעל שמים גבינה צפתית מעורבבת עם גבינת מוצרלה מכסים ומגבירים את האש למספר דקות
בוחנים את צבע הקדאייף ואם הוא כבר השחים מכבים את האש.
לוקחים צלחת נוספת ( אפשר גם להכין במחבת נון סטיק ולהפוך לצלחת ) והופכים את הכנאפה לתוכה כך שהקדאיף למעלה
בוזקים את מי הסוכר בצורה שווה על כל הצלחת ומפזרים את שברי הפיסטוק
ואפשר להתחיל לסחוט מחמאות 🙂
לעוד מוצרי הגשה ואירוח מודרניים בקרו באתר קוק שופ מבשלים איכות.
₪29