מבצע!

סכין נקירי 17 ס”מ Nakiri Kai Wasabi

המחיר המקורי היה: ₪399.המחיר הנוכחי הוא: ₪299.

סכין נקירי – מה זה  ?

סכין המשמשת בעיקר לחיתוך ירקות, פירות ושאר מאכלים מן הצומח.

צורתו המלבנית מזכיר מעט גרזן רק יותר ארוך ופחות גבוה

הפרופיל השטוח יחסית של הלהב מתאים מאוד לחיתוך בדחיפה לכל אורך הלהב לכן הוא מושלם ליצירת “קלף” מירקות

הנקירי הוא סכין ירקות רחב המאפשר לערום על גביו את חומרי הגלם ולהעבירם לכלי המתאים בקלות.

דגם: Kai Wasabi Black 6716n

  • סכין נקירי של חברת KAI SHUN
  • להב באורך 12.6 ס”מ מסדרת WASABI BLACK שפותחה בהשראת הזן בודהיזם.
  • בעלת ידית פלסטיק אקולוגית בצבע שחור
  • להב מפלדת אל חלד.
  • סכין שף מתאימה לשימוש כללי במטבח ולמגוון חיתוכים וקיצוצים.
  • MADE IN JAPAN

ועכשיו בהנחה נוספת במיוחד עבורך !

ערכת סושי לארבעה סועדים

להגיש ולאכול סושי בדיוק כמו במסעדה ! 

ערכה להגשת סושי הכוללת :

  • 4 צלוחיות לסויה או רוטב אחר
  • 4 מעמדים לצ'ופסטיקס .
  • 4 סטים צ'ופסטיקס איכותיים
  • מגיע באריזה מתנה PVC

להזמנות בירורים צלצלו עכשיו 09-7897944

סכין נקירי 17 ס”מ Nakiri Kai Wasabi

זו הסכין שכל טבח שאוהב את מטבחי המזרח הרחוק וכל מטבח שמבשל מזרח צריך !

כי בסוף יש לנו סכין אחת שבה אנחנו מבצעים את הקיצומים החיתוכים והפריסה שלנו

קוראים לה סכין שף לא באמת כי אנחנו שפים

אלא כי זו הסכין אתה אנחנו מבצעים את רוב פעולות הקיצוץ במטבח.

KAI

מאחורי תאגיד KAI היפני, עומדת היסטוריה סמוראית בת 800 שנה, של ייצור והשחזת סכינים.

כמיטב המסורת של סכינים יפניות, הרואות בסכינים לא רק כלי עזר פונקציונאלי אלא גם יצירה,

KAI שומרת בכל סכיניה על שילוב הרמוני בין אסתטיקה ועיצוב מינימליסטי, לבין נוחות, איכות ופונקציונליות.

תכונות אלו הפכו אותה לבעלת שם עולמי באומנות הסכינים היפניות.

ביחס למחירים של סכינים יפניות בשוק הישראלי מחיר סכיני קאי הוא הכדאי ביותר

כל אחד צריך סכין שף.

כן אנחנו עומדים מאחורי ההצהרה הזו ולא בכדי

כי בסוף כל אחד במטבח הוא שף והוא מנסה להוציא את המנות הטובות ביותר הטעימות ביותר והמדויקות ביותר

לכן אנחנו צריכים סכין איכותית לעבודה במטבח  שתיתן לנו מענה לכל הצרכים שלנו.

הנחיות לשימוש נכון בסכין מטבח.

שימוש נכון בסכין:

  • מומלץ לחתוך על משטחי עבודה מעץ, פלסטיק או אוקלון שאינם פוגעים בלהב הסכין.
  • יש להמנע מחיתוך על משטחי עבודה מזכוכית, נירוסטה או שיש.
  • אין לחתוך עצמות או מוצרי מזון קפואים.
  • בעת החיתוך מומלץ להסיט את המזון באמצעות גב הסכין ולא בעזרת הלהב ובכך למנוע פגיעה בחדות הלהב.
  • חריטה/ הדפסה על הסכין מבטלת את האחריות.

ניקיון ואחזקה:

  • יש להימנע מהכנסת הסכינים למדיח הכלים.
  • לאחר כל שימוש יש לשטוף את הסכין/ המוצר ולנגבם במטלית עד ייבוש.
  • יש להמנע משימוש בספוגים או כריות ניקוי העשויים מחומרים קשים שעשויים לשרוט את הלהב או את ציפוי המוצר.
  • יש לאחסן את הסכין היבשה, באמצעות מגן להב / בלוק סכינים / מגנט קיר.
  • יש להרחיק סכינים וחפצים חדים מהישג ידם של ילדים.

הוראות שימוש פרטניות:

  • הוראות שימוש ותחזוקה התייחסות לכל מוצר באופן פרטני, מפורטות על גבי אריזת המוצר.

השחזת סכינים:

השחזה שוטפת – מומלץ להשחיז באופן שוטף את הסכין, בהתאם לתדירות השימוש.

בקוק שופ  קיימים אמצעי השחזת סכינים רבים כגון: משחיזי גלגלים, מוט השחזה “שטול”, אבני השחזה ומכונות השחזה. נשמח לסייע לך בהתאמת מוצר ההשחזה הנכון לסכין שברשותך.

חשוב מאוד להקפיד על השחזה שוטפת זה ימנע את הצורך בטיפול עתידי יקר ונזק לסכין.

המחיר המקורי היה: ₪399.המחיר הנוכחי הוא: ₪299.

מוצרים משודרגים

מחלקות החנות