סוטז יציקת ברזל 30 ס"מ
אנו עדים לתופעה קולינרית בה חוזרים לכלי בישול מקוריים העשויים מחומרים בסיסיים וטבעיים כמו פעם.
שימוש בכלי בישול מסורתיים העשויים מחומרים טבעיים
מעניקים למנות שלנו טעמים עמוקים ושורשיים כאלו של פעם שהיינו רגילים מבית סבתא
שתי הקטגוריות המובילות הן:
גם בשטח קוק שופ מבשלים אתכם.
סירי יציקת ברזל עמידים כמעט לכל דבר הם מחזיקים מעמד בשטח ובבית
על אש גלוייה או בטאבון זה הסיר שכל ג'יפאי רוצה אצלו בפקלאות
הייחוד של הסיר הזה שהוא יכול לשמש גם כמשטח צלייה מעולה לצריבת בשרים
מחבת לטיגונים שונים, מחבת שקשוקה או פאייה ובוודאי שסיר דגים מושלם
תחזוקה שוטפת של סירים ומחבתות יציקות ברזל
כלי בישול מיציקת ברזל דורשים תחזוקה שוטפת על מנת למנוע הצטברות חלודה (התחמצנות).
- לאחר הבישול יש לשטוף במים פושרים (ללא סבון) את הכלי מכל שאריות המזון.
- לאחר הניקוי יש לייבש את הכלי היטב באמצעות מגבת או על ידי אידוי המים בעזרת מקור חום וזאת על מנת למנוע כתמי חלודה.
- יש לשמן את הכלי בשכבה דקה של שמן.
- יש לאחסן את הכלי במקום יבש.
בתנאי לחות או בשימוש לא נכון בכלי, יתכנו כתמי חלודה.
₪249