מכתש ועלי שיש טבעי ROSO
כותשים ונהנים :
הטעם של תבלין או עשב טיבול שנכתש עתה הוא עדיף לאין ערוך
עלי ומכתש הוא אביזר עתיק יומין וקיים בתרבויות שונות ומחומרים רבים,
תפקידו הראשוני היה לכתוש חיטים לקמח.
היום במטבח המודרני באה לו עדנה.
אולי בזכות תוכניות הטלויזיה וסרטוני הרשת הרבים שבהם מראים כמה קל להכין תערובת תבלינים מדויקת למאכל אותו אנחנו מבקשים להכין .
אפשר להכין תערובות רגילות ועד פסטו וסלסה מקסיקנית והכל בעלי ובמכתש.
אמנם אפשר לעשות זאת במטחנת קפה, מעבד מזון או בבלנדר, אך המכתש והעלי מוציאים את הטעמים והניחוחות טוב יותר.
תבלינים שנטחנו / נכתשו זה עתה משדרגים על מנה עם הארומה הטעמים והטריות .
אז אל תוותרו על חווית הכתישה .
מחלקת הגאדג'טס למטבח קוק שופ הינה עשירה ומתעדכנת בכל החידושים המגיעים לתחום המטבח כאן תוכלו למצוא מגוון פתרונות ייחודיים לקיצוץ חיתוך וכתישה של כל ירק פרי או תבלין במטבח
המחיר המקורי היה: ₪129.₪89המחיר הנוכחי הוא: ₪89.