כותשים ונהנים :
עלי ומכתש הוא אביזר עתיק יומין וקיים בתרבויות שונות ומחומרים רבים,
תפקידו הראשוני היה לכתוש חיטים לקמח.
היום במטבח המודרני באה לו עדנה.
אולי בזכות תוכניות הטלויזיה וסרטוני הרשת הרבים שבהם מראים כמה קל להכין תערובת תבלינים מדויקת למאכל אותו אנחנו מבקשים להכין .
אפשר להכין תערובות רגילות ועד פסטו וסלסה מקסיקנית והכל בעלי ובמכתש.
אמנם אפשר לעשות זאת במטחנת קפה, מעבד מזון או בבלנדר, אך המכתש והעלי מוציאים את הטעמים והניחוחות טוב יותר.
תבלינים שנטחנו / נכתשו זה עתה משדרגים על מנה עם הארומה הטעמים והטריות .
אז אל תוותרו על חווית הכתישה .
₪99