מכתש ועלי מיציקת ברזל איכותית
עלי ומכתש חביבים על שפים בעולם כולו וגם במטבח הביתי.
למכתש והעלי שימושים מגוונים.
- כתישת תבלינים יבשים וטריים, גרעינים וגרגרים
- הכנת פסטו
- משרה סמיך
- הכנת תרופות, טחינה וערבוב אבקות.הכותש עשוי יציקת ברזל איכותית אשר נטבלה בשמן פשתן בעל גוון שחור והוכנסה לתנור בטמפ' של כ-800 מעלות ליצירת מעטפת הגנה.
כלי זה מאפשר ביצוע טחינה קלה, הן בשל קשיות החומרים והמשקל העצמי של העלי הכבד מספיק כדי להפעיל עוצמה על המזון אך אינו כבד מידי להנפה.מראהו הקלאסי של הכותש של Guro הינו תוספת המהדרת כל מטבח.
טיפ:
כאשר אנחנו מדברים על תבלינים חשוב לדעת שיש יתרון משמעותי לתבלינים טריים
לכן חשוב לאחסן את התבלינים בקופסאות אחסון איכותיות ואטומות בכדי לשמור את הארומה והטריות
לעוד גאדג'טים שימושיים למטבח בקרו באתר קוק שופ – מבשלים איכות.
₪139