לוחצן בשר עגול יציקת ברזל – TABAKA
המשוגעים לדבר לא יחליפו מחבת יציקת ברזל בשום מחבת אחרת בגלל הטעם הייחודי שהיא מעניקה לבשר
מכבש לחיצה מברזל יצוק Meat Presser
מה זה ולמה צריך את זה ?
כל חובב בשר יודע שמשטח הצלייה חייב להיות לוהט
המגע הראשוני עם הבשר תתקבל צריבה שתסגור את הבשר ובכך תמנע את בריחת המיצים .
יציקות הברזל נהדרים לטיפול בבשר הן בבית על כל סוגי הכיריים, בקמפינג, על מדורה
כמובן שאם עליית המודעות לבריאות גם על המנגל בכדי להמנע מאש ישירה לבשר.
כשאנחנו בעצם רוצים להכין את הבשר או הירקות בזמן קצר יחסית.
מחממים את הלוחצן בדיוק כמו כמו את המחבת ומיד עם הנחת הבשר על משטח הצלייה מניחים בחלקו העליון את ה-
meat / Hamburger / presser ומקבלים בשר משני הצדדים באותה המידה עם סימני חריכה מדהימים שעושים חשק .
מתאים גם להכנת טוסטים על מחבת .
לעוד כלי בישול סירים ומחבתות במבצע בקרו באתר קוק שופ מבשלים איכות.
₪119