כף הרמה וסיבוב לטאבון – COZZE
כף פיצה היא כלי הכרחי באפיית פיצה, שכן היא מבטיחה שהפיצה לא תישבר בהכנסה ובהוצאה מהטאבון.
לתוצאות מיטביות, מרחו מעט שמן על כף הפיצה לפני השימוש או לחילופין פזרו קמח סמולינה או תירס.
הכף מצוידת בחורים המאפשרים לקמח עודף ליפול דרך הכף לפני שהפיצה נכנסת לטאבון.
המשמעות היא שהקמח לא נשרף על התנור, יוצר פחות עשן וכך יש פחות צורך בניקוי של הטאבון.
זה גם מבטיח פיצה פריכה מושלמת.
הידית הרכה מבטיחה נוחות מרבית בזמן השימוש.
הכף מגיעה עם רצועת עור
מושלמת לתלייה לצד הטאבון או השולחן.
₪239