טאג'ין נירוסטה 30 ס"מ מכסה אלומיניום
אנחנו בקוק שופ משתדלים לתת מענה איכותי
ומאמינים שבכדי להגיע לתוצאות מעולות צריך להתאים את כלי הבישול למנה
טאג'ין לבישול והגשה כמו באגדות
שיטת הבישול בטאג'ין מקורה במטבחי צפון אפריקה והמטבח הערבי.
בגדול מדובר בשני חלקים הראשון הוא מעין סוטז' סיר נמוך עליו מערימים את מרכיבי המנה שכבה על שכבה
החלק השני והייחודי לטג'ין הוא המכסה בצורת קונוס או חרוט שבתוכו נקווים האדים במשך הבישול.
הרעיון בטאג'ין הוא שימוש במיוט שמן או נוזל שכן המכסה הקוני
מייצר לחות ומחזיר את הטעמים המתאדים בצורת נוזל.
מה מבשלים בטאג'ין ?
יש אינספור מתכונים למנות טאג'ין במטבח הים תיכוני אך רובם ככולם משלבים בסיס קטניה / פחממה ואליה מתווספים הטעמים של ירקות, שורש, עשבי טיבול והבשר.
מתכונים לבישול בטאג'ין נמצא גרסאות רבות של
טאג'ין עוף, טאג'ין כבש, טאג'ין דגים או טאג'ין צמחוני וכן הלאה
כשרובם משלבים גם ירקות ודגנים, ופעמים רבות גם פירות יבשים ואגוזים.
הסוד במנת טאג'ין מוצלחת הוא טיבול צפון אפריקני בטעמים עזים במיוחד כמו קינמון וציפורן, הל, זעפרן, ג'ינג'ר, כוסברה כמון ועוד.
לעוד סירי קדירה באיכות מדהימה בקרו באתר קוק שופ מבשלים איכות
המחיר המקורי היה: ₪599.₪499המחיר הנוכחי הוא: ₪499.