טאג'ין הגשה 20 ס"מ שחור אדום
הקולינריה הביתית התפתחה ללא הכר והיום אנחנו מייחסים חשיבות להגשת המזון כמעט כמו להכנתו
אנחנו מבינים שהתצוגה והגשת האוכל היא מרכיב חשוב שכדאי וצריך להתייחס אליו כשבאים לתכנן אירוח
קוטר 20 הוא גודל מושלם להגשה מרכזית אך גם להגשה אישית מפוארת
להיות בבית ולהרגיש במסעדה
סיר טאג'ין בקוטר 20 ס"מ – מידה קצת טריקית היכולה לשמש אותנו להגשה אישית או להגשה מרכזית
אין על התבשילים הצפון אפריקאים המהבילים עם הרוטב התבלינים והקדירות
שיטת הבישול הנפוצה ביותר במרוקו היא בישול בטאג'ין
בישול בריא עם לא הרבה שמן המבוסס על בישול איטי וארוך
כשהחלק החשוב הוא החזרת הנוזל המאודה אל תוך התבשיל
טאג'ין
הטאג'ין יהיה עשוי בד"כ מחרס עם ציפוי מזוגג כלשהו
סירי חרס הם הסירים הראשוניים המחברים בין האדם לאדמה ומייצרים טעמים מופלאים
אז מה מכינים בטאג'ין ?
קדירות בשר, תבשילי עוף, אורז וכבש
המשותף כל אלו הוא השילוב של פירות יבשים המוסיפים מתיקות מעודנת לתבשילי הקדירה
אנחנו בקוק שופ משתדלים להביא אליכם מגוון מטורף של כלי בישול
סירים ומחבתות בגדלים שונים ולשימושים שונים
אם בא לכם להתרשם מקדירה או רוסטר נוספים בקרו כאן
הערה חשובה !
סירי הטאג'ין מגיעים באריזה איכותית ובטוחה ואנו עוד מוסיפים על אריזה זו
ולמרות זאת אנו מעדיפים כי המכירה תתבצע פרונטלית בנקודות המכירה שלנו
משלוח אל בית הלקוח הינו באחריות הלקוח בלבד !
₪149