הסיפור מאחורי המתכון
קרפצ'יו בקר היו אחד המאכלים האהובים עליי כשאכלתי בשר, חיפשתי אלטרנטיבה שתזכיר לי את הטוב הזה ומה יותר מזכיר בשר מסלק טרי ועסיסי?
מצרכים
- 2-3 סלקים בינוניים
- עלי רוקט
- חומץ בלסמי
- שמן זית
- מלח
אופן ההכנה
קרפצ'יו סלק נדיר!
מקלפים את הסלקים ובאמצעות מנדולינה פורסים אותם דק דק(בזהירות על האצבעות!),
מסדרים על מגש כשסלק אחד יושב על השני, מעין מניפה.
מזלפים בנדיבות חומץ בלסמי, שמן זית וקצת מלח,
נותנים לרוטב להיטמע טוב טוב בסלק והרי לכם לאחר כ20 דק\' נישנוש מהמם, טעים ובריא!
מומלץ בסמוך להגשה להוסיף מעל מערום של עלי רוקט