הסיפור מאחורי המתכון
מצרכים
- 6 תפוחי אדמה
- חצי קילו בשר עגל טחון
- בצל
- כוסברה
- 6 עגבניות
אופן ההכנה
1. מקלפים את תפוחי האדמה.
2. פורסים את תפוחי האדמה לסנדוויץ'.
3. ממלאים בבשר המתובל בכוסברה , בצל, מלח, פפריקה וכמון.
הכנת הרוטב:
4. קוצצים 2 בצלים ומטגנים במעט שמן.
5. מגרדים את 6 העגבניות בפומפייה ומוסיפים לבצל.
6. מוסיפים לרוטב 2 כפות רסק, פפריקה, מלח וכמון.
7. כאשר הרוטב מסמיך, מניחים את תפוחי האדמה ממולאי הבשר, מנמיכים את הלהבה ונותנים בישול של חצי שעה.
בתיאבון!!
יאמי!🍛