הסיפור מאחורי המתכון
הדרך המושלמת להכניס ירק לילדים, קציצת ירק שהם ממש חטיף , אפשר להשתולל עם מגוון ירקות שוניםקציצות ירק יאמיייי עם בוסט של ברזל.
מתאים לכל בני המשפחה ,התינוק שלי מת על זה .
מתאים לצימחוניים 🥒🧅
אפשר להשתמש גם בחצי שקית כרובית קפואה.
ב ה צ ל ח ה.
מצרכים
- חצי כרובית טריה
- קישוא
- בצל ירוק
- 3/4 כוס קמח
- 2 ביצים
- כף שמן זית
- תבלינים: מלח, פלפל, כמון
אופן ההכנה
- בקלחת גדולה שולקים במים רותחים את הכרובית עד לריכוך.
- לאחר שהכרובית מוכנה מסננים בעזרת מסננת את הכרובית מהמים וחותכים אותך לחתיכות גסות.
- בעזרת קולפן איכותי מקלפים את הקישוא ומגרדים אותו בפומפייה.
- קוצצים על קרש חיתוך בעזרת סכין חדה את הבצל הירוק לעיגולים.
- את כל הירק מכניסים לקערה גדולה ומוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
- יוצרים קציצות בעזרת הידיים.
- על מחבת נון סטיק מוסיפים 2 כפות שמן זית ומטגנים על להבה בינונית את הקציצות עד השחמה מכל צד.
בתאבון 🙂