הסיפור מאחורי המתכון
מילקשייק מייצר אצלנו קונוטציה של מזון מושחת כזה עתיר קלרויות וסוכרים, אני יודעת שניתן להכין אותו טעים מזין ולהכניס בתוכו מלא מלא דברים בריאים שהילדים וגם אנחנו צריכים. אז מה כל כך מיוחד בעוד שייק ? הפרוזן יוגורט !!!
אמאל’ה איזה טעים השילוב פירות התוספות והפרוזן יוגורט ביחד פשוט גן עדן קר וטעים כמעט מרקם של גלידה .
בתאבון :)
מצרכים
- פרוזן יוגורט
- 2 תפוחים
- 2 בננות
- אגוזי פקאן
- 3 תמרים
- רבע כוס מים
- חלבה
אופן ההכנה
לא להאמין כמה זה פשוט וקל …
- בוחרים את הפירות שאנחנו רוצים שוטפים טוב טוב בעזרת מסננת
- בעזרת קולפן איכותי מקלפים את הפירות
- על קרש חיתוך בריא ( כזה שאינו סופח חיידקים וניתן לחיטוי ) ובעזרת סכין איכותית חותכים את הירקות והפירות לחתיכות גסות.
- במעבד מזון נינג׳ה חזק או בבלנדר איכותי מוסיפים את כל המצרכים וטוחנים.
עם ליין הבלנדרים TO-GO ניתן להכין גם שייקים כמנה אישית לקחת כצידה לדרך.
מה שהחלט יכול לתת בוסט של אנרגיה ותחליף לארוחת בוקר מזינה
לא חייבים לקחת את המתכון הזה כתורה מסיני
אתם מכירים את המשפחה שלכם טוב מכולם
ואתם יודעים בדיוק מה הטעמים האהובים עליהם
אז תנו לדמיון להשתולל ותייצרוו טעמים ייחודיים לכם
יאמי 😋