הסיפור מאחורי המתכון
.
חותכים את הכרובית לפרחים גדולים,
מכניסים את הפרחים לסיר לחצי בישול כעשר דקות,
מסננים ומניחים להם להתקרר.
שוברים 2 ביצים לקערה, מוסיפים את התבלינים,
טורפים היטב עם מטרפה עד איחוד.
בקערה נוספת שמים את הפירורי זהב.
לוקחים את פרחי הכרובית, תובלים בבלילת הביצים
ומעבירים לפירורי לחם.
מחממים שמן בסיר עד שהוא רותח
ומכניסים את הכרובית לטיגון עמוק עד הזהבה.
במידה ועושים במכשיר הNinja air fryer שמים על תוכנית AIR FRY
על 200 מעלות, מכניסים את הכרוביות ל5 דקות,
מקפיצים את הכרוביות ושוב מכניסים ל5 דקות.
בתיאבון!
מצרכים
- 1 כרובית גדולה
- פירורי זהב
- 2 ביצים
- חצי כפית פפריקה מתוקה
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור
- 2 כפות צ'ילי מתוק
- 1 כף רוטב סויה
- 1 כף סילאן
אופן ההכנה
כרובית מטוגנת בשמן עמוק
חותכים את הכרובית לפרחים גדולים,
מכניסים את הפרחים לסיר לחצי בישול כעשר דקות,
מסננים ומניחים להם להתקרר.
שוברים 2 ביצים לקערה, מוסיפים את התבלינים,
טורפים היטב עם מטרפה עד איחוד.
בקערה נוספת שמים את הפירורי זהב.
לוקחים את פרחי הכרובית, תובלים בבלילת הביצים
ומעבירים לפירורי לחם.
מחממים שמן בסיר עד שהוא רותח
ומכניסים את הכרובית לטיגון עמוק עד הזהבה.
במידה ועושים במכשיר הNinja air fryer שמים על תוכנית AIR FRY
על 200 מעלות, מכניסים את הכרוביות ל5 דקות,
מקפיצים את הכרוביות ושוב מכניסים ל5 דקות.
בתיאבון!