
הסיפור מאחורי המתכון
חמוצים ביתיים , כי בכל בית צריך לפחות צנצנת אחת כזו ..
רמת קושי כל אחד יכול
מתאים לשבתות, חגים ימי חול ולכל תוספת מאכל כנשנוש ...
🥕🌶🫑
מצרכים
- כרובית
- גזר
- פלפל חריף
- קולורבי
- גמבה
- בקבוק חומץ
- מלח
- תבלין טרשי
- מים
אופן ההכנה
- חותכים את כל הירקות לצורות הרצויות בסכין טובה.
- מוסיפים לצנצנת זכוכית את החומץ מלח תבלין טרשי ומים .
תבלין טרשי – בהרט לחמוצים, אותו תבלין צהבהב שריחו מזכיר מעט את תערובת הקארי הצהובה או את העמבה,
ניתן להשיג בחנויות תבלינים מתמחות, אבל בו טמון סוד הטעם
לאחר שבוע תוכלו לפתוח וליהנות מהטעם .
בתאבון 🙂

קרש חיתוך אנטיבקטריאלי Chop & pour small ס"מ 20*33
סכין קילוף 10 ס"מ 155110 Arcos Natura
סכין ירקות 12.5 ס"מ 155110 Arcos Natura