הסיפור מאחורי המתכון
- סירות של אושר
מצרכים
- קמח
- שמרים
- סוכר
- מלח
- חלב
- שמן
- שמרים
- גבינת פטה,בולגרית,מוצרלה,קוטג
אופן ההכנה
מאפה ח\'צפורי
לבצק –
500 גרם קמח
1 כף שמרים
2 כפות סוכר
1 ביצה
1 כף מלח
2 כוסות מים פושרים
חצי כוס חלב
חצי כוס שמן
מערבבים הכל יחד ושמים בתפיחה לפחות שעה.
מילוי גבינות –
גבינת פטה
בולגרית
מוצרלה
צהובה
קוטג\'
ביצה
מערבבים הכל יחד .
לאחר שהבצק תפח בעזרת קלף נירוסטה מחלקים ל6 כדורים ומניחים מגבת לתפיחה עוד 20 דקות
לאחר מכן פותחים את הבצק לעלה ומניחים על כל העלה מילוי גבינות ואז סוגרים את קצוות הבצק לצורה של סירה .
עם מברשת סיליקון להבריש עם ביצה ולפזר מלח גס.
בתנור 160 מעלות טורבו כרבע שעה לאחר מכן להוציא מהתנור
להוסיף חלמון ולהבריש חמאה על הבצק ולהכניס ל5 דקות נוספות בתנור.
טעים 😋😋😋