
הסיפור מאחורי המתכון
מנה פרסית קלאסית משתלבת יפה עם אורז לבן.
קציצות חומוס בריאות וטעימות שממלאות את הבית בריחות אותנטיים שמחזירים אותנו לשורשים .
מתאים לכל ימות השנה :)
מצרכים
- חצי קילו עוף טחון שטחנתי במטחנת בשר
 - כוס אבקת חומוס קלוי
 - 3 בצלים
 - 2 כוסות גרגיר חומוס
 - 2 לפת
 - תבלינים: כורכום,מלח, פלפל שחור הל ואבקת מרק עוף.
 
אופן ההכנה
לעיסת הבשר:
- לערבב בקערה את העוף טחון עם האבקת חומוס
 - לגרד בפומפייה את הבצלים ולהכניס לעיסה
 - להוסיף תבלינים.
 
לתת לעיסה חצי שעה במקרר.
למרק:
- מרתיחים חומוס בסיר עמוק חצי שעה , להוסיף את הלפת שקלפנו בקולפן ופרסנו לרצועות .
 - מוסיפים למרק אבקת מרק עוף, כורכום ,חצי כפית הל ,מלח ופלפל
 - מוציאים את העיסה מהמקרר מגלגלים לכדורים וכשהמרק רותח זורקים את הכדורים בפנים .
 - מכסים ונותנים 40 דק בישול
 
בתאבון 🙂

 מטחנת בשר ודגים מקצועית עם רוורס דגם G55 
 קולפן ירקות Y איכותי LEIFHEIT 3151