
הסיפור מאחורי המתכון
הרגע  הזה  שבא  לכם  להפציץ במנה מהממת  לאירוח  או  בסלט  עז טעמים  או סתם  רעבים  אבל  אין  לכם  כוח להכין...
זה  ה- סלט  בשביל  כל  אותם  רגעים .
מצרכים
- איטריות שעועית
 - חבילת נבטים סינים
 - צרור בצל ירוק חתוך באלכסון
 - 2 גזרים קלופים חתוכים לרצועות דקיקות
 - צרור עלי כוסברה קצוצים
 - פלפל צילי אדום חתוך באלכסון
 - ס"מ גינגר מגורד- רוטב
 - 5 כפות רוטב סויה- רוטב
 - מיץ מלימון- רוטב
 - 2 כפות סילאן- רוטב
 - חופן בוטנים גרוסים וכוסברה קצוצה - עיטור
 
אופן ההכנה
1. בסיר איכותי מבשלים את חבילת האטריות לפי הוראות היצרן.
2.מערבבים את חומרי הרוטב לסלט בקערית.
3. לקערה גדולה מכניסים את האטריות {אני אוהבת  לגזור אותן אחרי  שהן  מוכנות כי  הן  ארוכות  מדי} עם הנבטים, הגזר, הכוסברה, הבצל הירוק, הפלפל החריף והרוטב ומערבבים בעדינות בתנועות סיבוביות כדי  לא  ליצור עיסת איטריות.
4. מעבירים את הסלט לקערת הגשה או לקעריות אישיות , מפזרים מעל הכל בוטנים גרוסים וטורפים.
תוספות: ניתן להוסיף רצועות סינטה או חזה עוף מוקפצות

 סכיני ארקוסטיל מסדרת אהרוני בעיצוב מרהיב. 
 סט קערה + מסננת ומגרדת עשוי נירוסטה 
 מגרדת עדינה זסטר – OXO