מנה עזה ועשירה לאוהבי המזרח עם טעמים חזקים שמשאירים טעם של עוד.
פורסם ב

אסיה בצלחת

מאת : רביק נביפור

הסיפור מאחורי המתכון

הרגע  הזה  שבא  לכם  להפציץ במנה מהממת  לאירוח  או  בסלט  עז טעמים  או סתם  רעבים  אבל  אין  לכם  כוח להכין...

זה  ה- סלט  בשביל  כל  אותם  רגעים .

מצרכים

  • איטריות שעועית
  • חבילת נבטים סינים
  • צרור בצל ירוק חתוך באלכסון
  • 2 גזרים קלופים חתוכים לרצועות דקיקות
  • צרור עלי כוסברה קצוצים
  • פלפל צילי אדום חתוך באלכסון
  • ס"מ גינגר מגורד- רוטב
  • 5 כפות רוטב סויה- רוטב
  • מיץ מלימון- רוטב
  • 2 כפות סילאן- רוטב
  • חופן בוטנים גרוסים וכוסברה קצוצה - עיטור

אופן ההכנה

1. בסיר איכותי מבשלים את חבילת האטריות לפי הוראות היצרן.
2.מערבבים את חומרי הרוטב לסלט בקערית.
3. לקערה גדולה מכניסים את האטריות {אני אוהבת  לגזור אותן אחרי  שהן  מוכנות כי  הן  ארוכות  מדי} עם הנבטים, הגזר, הכוסברה, הבצל הירוק, הפלפל החריף והרוטב ומערבבים בעדינות בתנועות סיבוביות כדי  לא  ליצור עיסת איטריות.

4. מעבירים את הסלט לקערת הגשה או לקעריות אישיות , מפזרים מעל הכל בוטנים גרוסים וטורפים.

תוספות: ניתן  להוסיף רצועות  סינטה  או חזה  עוף  מוקפצות

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

הנתונים האישיים שלך ישמשו לעיבוד הזמנתך, לתמוך בחוויה שלך בכל אתר אינטרנט זה ולמטרות אחרות המתוארות במדיניות הפרטיות שלנו. מדיניות פרטיות.

*/