הסיפור מאחורי המתכון
אין כמו שניצל חם בשישי בצהריים בתוך לחמנייה טריה.
כולם מכירים את השניצל הרגיל עם הפירורי לחם והביצה,
את המתכון הבא לקחתי מחמתי היקרה שהביאה סוויץ׳ מגניב והאמת טעים במיוחד !
תהנו :)
מצרכים
- חזה עוף טרי
- 2 בייצים
- כף חרדל דיז׳ון
- כף פפריקה
- קורט מלח
- קורט פלפל שחור גרוס
- שמן קנולה
אופן ההכנה
דופקים את השניצלים בעזרת פטיש
תערובת הבלילה-
טורפים במטרפה 2 ביצים בקערת הבלילה, אליה מוסיפים את החרדל, מלח, פלפל ופפריקה.
מערבבים הכל יחד עד שאין גושים.
מכינים קערה עם פירורי לחם ,
תובלים את השניצל בבלילה לאחר מכן
בקערת פירורי הלחם.
בשלב זה נחמם את השמן במחבת , לטגן את השניצל עד להזהבה.
בתיאבון!