
הסיפור מאחורי המתכון
קרפ ופנקייק ממולאים בכל טוב, זה אחד הפינוקים האהובים בכל בית, עכשיו אפשר להכין אותם במהירות ובקלות ולהרוויח עוד חוויה משפחתית מתוקהמצרכים
- כוס קמח
- כוס חלב
- 2 ביצים
- 2 כפות שמן
- 2 כפות סוכר
אופן ההכנה
בקערה גדולה טורפים היטב את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את החלב והשמן, וממשיכים לערבב עד שהתערובת חלקה.
מנפים פנימה את הקמח בהדרגה, תוך כדי טריפה מתמשכת, עד לקבלת בלילה חלקה ודקה, ללא גושים.
מחממים מחבת בלינצ'ס עם שוליים נמוכים בקוטר בינוני עם ציפוי נון סטיק על חום בינוני-נמוך
משמנים קלות אנו ממליצים להשתמש בספריי שמן המאפשר לנו כיסוי שטח רחב במינימום שמן
בעזרת מצקת קטנה יוצקים מהבלילה למחבת
ומטים את המחבת כך שהבלילה תכסה את כל התחתית בשכבה דקה ואחידה.
מטגנים במשך כ־1–2 דקות, עד שהשוליים מתנתקים בקלות מהמחבת,
לאחר מכן הופכים בזהירות וצורבים את הצד השני למשך כחצי דקה נוספת.
מעבירים לצלחת הגשה מתאימה , מורחים שכבה נדיבה של ממרח שוקולד, ומקפלים או מגלגלים לפי הרצוי.
להשלמת ההגשה – מפזרים מעל אבקת סוכר.
הקרפ כבסיס יכול לשמש למבחר מילויים ממלוח עד מתוק מגבינות ועד בשר