נשנוש בייגל ירושלמי - קוק שופ
פורסם ב

קוביות בייגל ירושלמי

מאת : שף אנונימי

הסיפור מאחורי המתכון

מאז שיש את הנשנוש הזה אצלנו בסלון אנחנו כבר כמעט לא ורוכשים חטיפים בסופר זה טעים קליל זה הולך כמעט עם כל מטבל וגם סתם כך

מצרכים

  • 200 גרם גבינה לבנה עם זיתים/בלי
  • 140 גרם קמח תופח
  • כוס שומשום
  • 3 כפות סילאן
  • כפית מלח גס

אופן ההכנה

בקערה מערבבים יחד את הקמח ואת הגבינה, עד קבלת בצק אחיד.

מקמחים מעט את משטח העבודה ומעבירים אליו את הבצק.

בעזרת מערוך מרדדים את הבצק עד לעובי של כ 1 סמ.

חותכים פסים לאורך ולרוחב על מנת לקבל קוביות.

ועכשיו מכינים את הבלילה הרטובה והיבשה:

בלילה רטובה: חצי כוס מים 3 כפות סילאן לערבב לקבלת תערובת אחידה.

בלילה יבשה: כוס שומשום וכף מלח גס.

ממש כמו שניצל, מעבירים את הקוביות לבלילה הרטובה ואז ליבשה,

מניחים על תבנית את מה שיצא ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכרבע שעה או עד שמזהיב.

מומלץ להגיש עם טחינה ורסק עגבניות.

בתאבון:)

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

הנתונים האישיים שלך ישמשו לעיבוד הזמנתך, לתמוך בחוויה שלך בכל אתר אינטרנט זה ולמטרות אחרות המתוארות במדיניות הפרטיות שלנו. מדיניות פרטיות.

*/