הסיפור מאחורי המתכון
אמאל’ה ואבאל׳ה עוגיות טחינה הכי פריכות שתאכלו בחייכם ברמה שמחזיקים אותן והן מתפרקות .
שימו לב לתנור שלכם העוגיות לא אמורות לצאת שחומות אלא להשאר לבנות.
בקלות אפשר לפזר אבקת סוכר בצורה אחידה ודקה על כל העוגיות בעזרת מכשיר שמתאים לזה. (????)
בהצלחה :)
מצרכים
- 3 כוסות קמח
- 200 גרם חמאה
- שקית אבקת אפיה
- חצי כוס סוכר
- כוס טחינה גולמית
- אבקת סוכר
אופן ההכנה
לחמם תנור ל 180 מעלות.
במיקסר עם וו גיטרה מכניסים: קמח, אבקת אפיה, סוכר והחמאה הרכה ( רצוי לחתוך לקוביות לפני ) , להפעיל את המיקסר עד לקבלת בצק פירורי.
מוסיפים את הכוס טחינה הגולמית ומפעילים שוב את המיקסר עד לאיחוד בצק נעים.
להכין מגש אפיה עם נייר אפיה מעליו.
נכין כדורים קטנים מהבצק שלנו ונשטח אותן מעט ונשים על נייר האפיה , לשמור על רווחים מכוון שהן תופחות לרוחב .
להכניס לתנור ל 12 דק .
להוציא את התבנית אפיה לאחר שהעוגיות מוכנות בעזרת כפפות ולהניח על משטח לחכות להצטננות של העוגיות.
לפזר אבקת סוכר ובתאבון 🙂 😋