סלמון מושלם משפחתי - cook shop
פורסם ב

סלמון מושלם משפחתי

מאת : אלברט מוזוליה

מצרכים

  • 4 נתחי פילה סלמון במשקל כולל של כ-800 גרם
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/3 כפית מלח
  • 3 שיני שום כתושות
  • 4 כפות שמן זית
  • מיץ מ- 1/2 לימון

אופן ההכנה

אז איך אופים סלמון?

  1. נחמם תנור ל- 200 מעלות.
  2. נניח את נתחי פילה הסלמון על משטח העבודה, כאשר הם מונחים על הצד עם העור.
  3. נמרח את הסלמון ב-2 כפות משמן הזית.
  4. כעת, נפזר על הסלמון שום, מלח, פלפל שחור וכל תבלין אחר שנבחר.
  5. את מיץ הלימון שסחטנו נטפטף על נתחי הסלמון באופן שווה ככל שניתן.
  6. כעת נעסה את נתחי הסלמון היטב מכל הצדדים.
  7. את התבנית שבחרנו נשמן היטב עם 2 כפות משמן הזית.
  8. בעזרת התרווד נעביר את נתחי הסלמון לתבנית.
  9. נאפה את הסלמון בתנור חם 12-18 דקות ולא יותר.
  10. הסלמון מוכן כאשר הוא מתפורר בקלות בנגיעת מזלג.
  11. ניתן לשמור סלמון אפוי מכוסה במקרר עד 3 ימים, יש לחמם שנית בתנור לפני הגשה, 5 דקות בלבד.

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

הנתונים האישיים שלך ישמשו לעיבוד הזמנתך, לתמוך בחוויה שלך בכל אתר אינטרנט זה ולמטרות אחרות המתוארות במדיניות הפרטיות שלנו. מדיניות פרטיות.

*/