הסיפור מאחורי המתכון
הארוחות סטנדרטיות ודי חוזרות על עצמן לפעמים בא לנו להפתיע עם יציאה חמודה וקלילה שמקפיצה את ארוחת הבוקר למקום אחר לגמרי בכלום מאמץ.מצרכים
- גבינה 50 גרם... כל אחד לפי הטעם שלו... שילוב של שמנת 5% וגבינה צפתית 5%
- מלפפון
- שמיר לא חובה אבל בהחלט מוסיף
- שום חובה השום נותן עיקצוץ והחריפות למנה שהיא חלקה לגמרי
- מלח/פלפל לפי הטעם
- סלמון מעושן 120 גרם
אופן ההכנה
לוקחים את הגבינה /ות יחד עם השום הכתוש המלח והפלפל ומכניסים לתוך קערה.
בעזרת מזלג מועכים עד לקבלת עיסה אחידה .
מוסיפים מלפפון קצוץ ושמיר ומערבבים.
פורסים את הסלמון על משטח עבודה וממלאים לפי גודל הדג (אין צורך להעמיס הטעמים חזקים דיים)
מגלגלים את הדג, סוגרים בעזרת קיסם ומכניסים למקרר עד לזמן הארוחה ( מינימום שעה )