מנה אישית מושלמת להתחיל בוקר קליל טעים ומזין - קוק שופ
פורסם ב

כונכיות בצק במילוי גבינה וביצה מעל

מאת : NOGI

הסיפור מאחורי המתכון

כונכיות בצק שהן מאפינס ביצים אפויות עם קרום פריך.

גביעים זהובים  גבינתיים ממולאים בביצה אפויה  בצורה מושלמת ומעליהם נגיעות של תבלינים. ארוחת בוקר מושלמת לאכול תוך כדי תנועה.  מאפינס הביצים האפויים האלה עם קרום פריך  הם ארוחת בוקר מושלמת לאכילה תוך כדי תנועה כדי לשמור אותך שבע עד ארוחת הצהריים. השילוב של חלבון מוקדם בבוקר, גבינה ועמילן סוגרים פינה לחצי יום.

אפשר בקלות להכין כמות של כונכיות ולאחסן אותן במקרר  בכלי אטום עד שבוע. פשוט להכניס כונכיה למיקרוגל לדקה ויש לך ארוחת בוקר מוכנה. אם יש לכם כוסות סיליקון לאפייה הייתי ממליצה להשתמש בהן למתכון הזה. פשוט רססו אותן תחילה עם ספריי שמן נון סטיק. הביצים והבצק נוטים להידבק אז בכל מה שתחליטו להשתמש בו, הקפידו לשמן אותו היטב.

מצרכים

  • 1 חבילה של כונכיות בצק קפואות (10 בחבילה)
  • 5 כפות חמאה לא מלוחה, מומסת
  • 2/3 כוס גבינת צ'דר מגוררת
  • 10 ביצים גדולות
  • עירית טרייה קצוצה, להגשה
  • תוספות: זיתים/תירס/גמבה

אופן ההכנה

מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית מאפינס בתרסיס שמן או בחמאה מומסת.
בקערה בינונית, מערבבים את  גבינת הצ\'דר המגוררת והחמאה המומסת.
מחלקים את תערובת המוכנה בין 10 כונכיות, כל כונכיה נכנסת לתבנית מאפינס (הן יהיו מלאות מאוד אבל יתכווצו בזמן האפייה), מהדקים את הכונכיות לתחתית וכל דפנות של שקע התבנית.
אופים את הכונכיות במשך 25 דקות ואז מוציאים אותן מהתנור.

בעזרת כף יבשה, דחפו את מרכז המאפינס למטה כדי לפנות מספיק מקום לביצים.
שוברים ביצה לכל כוס ואז מעל כל ביצה מלח ופלפל ותבלינים לפי הטעם.
החזירו את הכונכיות לתנור ואפו אותן עוד 12 עד 15 דקות או עד שהביצים מגיעות לדרגת העשייה הרצויה.
מוציאים את הכונכיות מהתנור ונותנים להן להתקרר לפחות 10 דקות בתבנית המאפינס לפני שמעבירים סכין חדה סביב השוליים כדי לשחרר אותן. מקשטים  עם העירית טרייה הקצוצה ומגישים.

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

הנתונים האישיים שלך ישמשו לעיבוד הזמנתך, לתמוך בחוויה שלך בכל אתר אינטרנט זה ולמטרות אחרות המתוארות במדיניות הפרטיות שלנו. מדיניות פרטיות.

*/