בייצי דגים ברוטב עגבניות חריף אש - cook shop
פורסם ב

בייצי דגים ברוטב עגבניות חריף אש

מאת : אדווה כהן

הסיפור מאחורי המתכון

ערב שישי הגיע , הסיר של הדגים מוכן, אני ובעלי תמיד אוהבים לאכול את הבייצי דגים מאשר את הדג עצמו . 

אז החלטנו להכין מתכון שהוא רק של בייצי דגים עם רוטב עגבניות חריף אש. 

תהנו

מצרכים

  • 2 כפות שמן קנולה
  • 8 שיני שום
  • 2 פלפלים חריפים חצויים
  • 3 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כף פפריקה חריפה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 חבילות בייצי דגים בשימורים חתוכים לרביעיות
  • כוסברה

אופן ההכנה

מחממים במחבת שמן ומוסיפים את שיני השום והפלפלים החריפים , מטגנים קלות .

מוסיפים את העגבניות שחתכנו לקוביות ואת התבלינים ומערבבים עד לריכוך העגבניות

לאחר מכן יש להוסיף את בייצי הדגים ולכסות על אש קטנה למשך  15 דק.

לפזר כוסברה לקישוט אחרי שקצצנו אותה

בדרך כלל דגים מכינים בסוטאז אבל אפשר להכין אותה גם במחבת non stick איכותית

בתיאבון.

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

הנתונים האישיים שלך ישמשו לעיבוד הזמנתך, לתמוך בחוויה שלך בכל אתר אינטרנט זה ולמטרות אחרות המתוארות במדיניות הפרטיות שלנו. מדיניות פרטיות.

*/